Logo censorsekretariatet
Aktuelle nyheder

Under "Aktuelle nyheder" kan du altid blive opdateret på nye og/eller væsentlige informationer.
"Aktuelle nyheder" bliver bl.a. brugt til at skabe en ensartethed mellem denne hjemmeside og Censorsekretariatets Facebookside. I denne forbindelse arbejder vi efter SMART-modellen. Se mere her: SMART-modellen.pdfSommerferie

Censorsekretariatet holder lukket i uge 29 og 30

Åben for ansøgning

Der er pt. åben for ansøgning på flere uddannelser. Er du interesseret i at blive censor på én eller flere, kan du klikke her: Censorsekretariatet. De uddannelser, der har åben for ansøgning vil have et blåt link til højre for uddannelsens navn - se eksempel herunder.

De uddannelser, der ikke har et link til højre for sig, kan du skrive der på venteliste til. Se hvordan du gør herunder.

Ønsker du at komme på venteliste til at blive censor?

Hvis du ønsker at få muligheden for at blive censor på en bestemt uddannelse, men der er lukket for ansøgning i nuværende beskikkelsesperiode, kan du, ved at klikke her: Censorsekretariatet - Venteliste skrive dig på venteliste til netop de uddannelser, du ønsker at kunne ansøge om beskikkelse på. Når du er på venteliste, får du besked med det samme, der bliver åbnet eller genåbnet for ansøgning til den/de ønskede uddannelse/uddannelser.